Er zijn in Dreumel twee kinderdagverblijven. Beiden zijn in de directe omgeving van onze school gevestigd. Hieronder volgt wat meer informatie.

KVD Bambino
Bambino is een zelfstandig, kleinschalig kinderdagverblijf dat hoge eisen stelt waar het gaat om verzorging, ontwikkeling en veiligheid. Bambino biedt opvang aan kinderen in de leeftijd van 8 weken tot 4 jaar, verdeeld over twee groepen. Wij streven ernaar alle kinderen een veilige en vertrouwde omgeving in huiselijke sfeer te laten ervaren. Op een ongedwongen en liefdevolle manier worden de kinderen begeleid en gestimuleerd binnen hun eigen ontwikkelingsmogelijkheden.

Voor meer informatie klikt u hier.

   
KVD Pino
Kinderdagverblijf Pino is een klein en knus, particulier kinderdagverblijf gelegen in het mooie dorp Dreumel.

We zijn gestart met opvang in 1989. Sinds mei 2013 zitten we in een nieuwe, ruimere locatie vlakbij Bassischool ''de Oversteek''. KVD  Pino straalt een huiselijke en gezellige sfeer uit waarin zowel kinderen als ouders zich thuis voelen. KVD Pino biedt opvang aan, aan kinderen van 3 maanden tot 4 jaar in een verticale groep van maximaal 16 kinderen.

Het grootste gedeelte van de dag zijn er twee tot drie zeer ervaren en toegewijde leidsters aanwezig om de kinderen te verzorgen. De leidsters zijn gediplomeerd en tevens in het bezit van (kinder) EHBO. Jaarlijks wordt ons kinderdagverblijf gekeurd door de GGD. Dit rapport ligt bij ons ter inzage.

Ons kinderdagverblijf is van maandag t/m vrijdag geopend van 07.00 uur tot 18.00 uur. Mocht u daar andere wensen in hebben is dit bespreekbaar.

Voor meer informatie klikt u hier.