Aanmelden

Uw kind moet nog 4 jaar worden

1. U ontvangt van de gemeente een brief m.b.t. aanmelden van uw kind op de basisschool.
2. In maart is er een rondleiding voor ouders waarvan de kinderen in het schooljaar daarna 4 jaar worden; ook is er dan de mogelijkheid om uw kind in te schrijven.
3. De uitnodiging voor de rondleiding wordt kenbaar gemaakt d.m.v. posters bij de kinderdagverblijven (KDV) en de peuterspeelzaal (PSZ), een bericht in het Dreumels blaadje en een advertentie van stichting Groeisaam in de de Gelderlander.
4. Als u al kinderen bij ons op school heeft zitten en/of geen behoefte hebt aan een rondleiding, kunt u via een mailtje aan a.wooninck@groeisaampo.nl laten weten dat u een inschrijfformulier wilt ontvangen. Dit formulier kunt u online invullen en mailen, of downloaden en handmatig invullen en afgeven bij de balie van de school.

Bent u nieuw in Dreumel en heeft u alle informatie gemist, dan kunt u mailen met vermelding van de naam en de geboortedatum van het kind dat u wilt inschrijven naar bovenstaand mailadres en dan wordt er contact met u opgenomen.

Uw kind volgt al onderwijs (bv. door verhuizing)

1. U vult hier het aanmeldformulier in.
2. Uiterlijk 2 weken na aanmelding krijgt u een reactie.
3. Er wordt een afspraak gemaakt om uw kind een dagdeel mee te laten draaien (observatie).
4. Uiterlijk 2 weken na deze observatie laten wij u weten of wij een passende school zijn voor uw kind en of we wel/niet overgaan tot inschrijving.